3DMAG
Opinia ta conteaza!

Ce parere aveti de noul serviciu de proiectare si comenzi ONLINE?

  • Este simplu de accesat. Acesta este viitorul.
  • Am nevoie de asistenta.
  • Este anevoios, dar ma descurc.
  • Nu ma intereseaza.

ISPAL la BIFE-SIM 2014!

In perioada 10-14 septembrie, LA ROMEXPO Bucuresti, a avut loc SPECTACOLUL DE FORME SI IDEI DIN INDUSTRIA MOBILEI SI AL AMENAJARILOR.

TARGUL INTERNATIONAL DE MOBILA, ECHIPAMENTE SI ACCESORII BIFE-SIM a gazduit 325 de expozanti pe o suprafata de 30.000 metri patrati, cu peste 25.000 de vizitatori.

ISPAL multumeste tuturor vizitatorilor si partenerilor sai, care si-au dedicat din timp pentru a ne vizita standul si pentru a afla noutatile cu care am propus sa ne prezentam la nivel national si international. Ne-am bucurat de faptul ca ne-ati onorat cu prezenta dumnevoastra si ca am stabilit impreuna noi oportunitati de colaborare. Apreciem mult interesul acordat companiei ISPAL, produselor si serviciilor pe care vi le oferim!

ISPAL a participat anul acesta in cadrul targului promovand Conceptul de Parc Industrial pentru Mobila si Amenajari si Fabrica de Mobila On-line 3DMAG, proiectarea NET-CAD-CAM.

Noutatea inedita cu care ISPAL s-a prezentat in cadrul targului BIFE-SIM au fost Fronturile MDF cu lucrari decorative, prin procedeul denumit metaloplastie, Fronturile MDF lacuite cu montura metaloplastie si insertie piatra semipretioasa agat si Fronturile MDF 18mm furniruit stejar, patina si antichizat cu insertie snur decorativ realizat prin metaloplastie. Aceste fronturi sunt realizate manual si pot fi considerate lucrari unicat, oferind astfel clientilor siguranta ca mobilierul lor este personalizat si poate integra lucrari decorative, de arta sau inserarea in mobilier a unor suveniruri sau amintiri pretioase.

 

Standul ISPAL a fost prezent in pavilionul central, pavilionul A, nivelul 4.50, standurile B212a si 213a.

 

ISPAL  a realizat in regie proprie standul sau de 24 metri patrati, formatul final fiind de asemenea gandit si proiectat de designerii si proiectantii ISPAL.

 

Materialele utilizate pentru peretii standului au fost PAL melaminat diverse grosimi si MDF vopsit. Podeaua a fost realizata cu parchet marca EGGER, iar cupola de Bun Venit a fost realizata din OSB cu inscriptie pe lemn masiv frezat prin intermediul masinilor programate pe CNC din cadrul Fabricii ISPAL.

 

Timpul efectiv de proiectare si executie al standului ISPAL a fost de numai 5 zile lucratoare.

 

Standurile realizate de ISPAL au fost impachetate si expediate catre Romexpo Bucuresti, iar impreuna cu echipa proprie de montatori si electriciani au fost montate in doar o zi.

 

Suntem mandri sa va anuntam ca de acum ISPAL poate realiza si standuri de prezentare sau alte panouri de expunere pentru dumnevoastra sau societatea pe care o reprezentati! Nu ezitati sa ne contactati!

 

 

Pentru mai multe detalii despre participare in cadrul targului BIFE-SIM, a produselor expuse si a serviciilor oferite de ISPAL, puteti accesa urmatorul link:

Confortul Azi (18.09.2014)

Galerie imagini

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat