3DMAG
Opinia ta conteaza!

Ce parere aveti de noul serviciu de proiectare si comenzi ONLINE?

  • Este simplu de accesat. Acesta este viitorul.
  • Am nevoie de asistenta.
  • Este anevoios, dar ma descurc.
  • Nu ma intereseaza.

Povestea lemnului... de la imaginatie la concret

Dorinta de a fi cat mai sus, in varful piramidei, ne face sa fim activi si din punct de vedere al marketingului. Investim permanent in actiuni care sa aduca notorietate de brand si dezvolatrea afacerii. Suntem prezenti la cele mai importante evenimente de profil din tara si din afara tarii. Suntem alaturi de clientii nostri si le oferim solutii cat mai eficiente in amenajarile interioare si nu in ultimul rand ne implicam activ in cresterea afacerilor mai mici ai colaboratorilor nostri. Pentru ca, ne place sa credem, numai impreuna, vom reusi.

 

 

Aceste lucruri nu au trecut neobservate de catre compania EGGER, care, se stie, exceleaza in calitate, inovatie si design atat in industria de prelucrare a lemnului cat si metodele de promovare la nivel international. Dintre actiunile de mare impact pe care compania austriaca le-a intreprins este un RoadShow de exceptie cu titlul: Descopera lumea EGGER! Proiectul isi propune sa ajunga cu ajutorul unui tir special conceput in cat mai multe locatii pentru a prezenta intregul proces de prelucrare a lemnului, inclusiv cel de sustenabilitate a mediului inconjurator intr-un mod extrem de inovator. Este incredibil cand te gandesti ca un banal tir se poate transforma in scurt timp intr-un muzeu SF. Imaginatia celor de la Egger a depasit cu mult limitele „admise”. Ceea ce s-a concretizat a costat peste 800000 euro.

 

Intr-o astfel de actiune EGGER s-a asociat cu cei mai importanti parteneri din Romania, printre care si ISPAL. Si astfel s-a nascut evenimentul: ZIUA PORTILOR DESCHISE cu tema POVESTEA LEMNULUI... DE LA IMAGINATIE LA CONCRET.

 

Pe data de 16 septembrie 2011, tirul EGGER a parcat in curtea companiei ISPAL unde, pentru o zi, a fost gazda tuturor celor interesati. Promovarea evenimentului a starnit curiozitate si a adus catre ISPAL peste 100 de producatori de mobilier, peste 20 de arhitecti, furnizori de accesorii si foarte multe pesoane dornice sa vada un altfel de showroom. Vizitarea tirului Egger a fost oportuna pentru toata lumea. Invitatii nostri au fost asteptati cu foarte multe informatii de ultima ora din domediu prelucrarii lemnului cat si cu solutii facile de design.

 

Ne-am ghidat intotdeauna dupa ultimile noutati in materie de tehnologii, utilaje, sisteme de lucru, dar si ultimile tendinte in materie de „moda” a mobilierului. Suntem mandri ca datorita viziunii noastre facem perfomanta zilnic. In acest sens, am avut ocazia la acest eveniment de a ne prezenta noua platforma de comenzi online NETShop prin care, oricine poate proiecta si comanda mobila de care are nevoie. UTIL, ECONIMIC SI FACIL.

 

Partenerii nostri, producatori de mobilier, arhitecti dar si persoane fizice au beneficiat de o sesiune de instruire gratuita din partea ISPAL in utilizarea aplicatiei NETShop. Iar pentru a-si intari convingerea ca lucrurile functioneaza, acestia au vizitat fabrica ISPAL unde au putut vedea in functiune noile tehnologii de prelucrare a fronturilor, noua cabina de vopsit si operatiile complexe pe care le poate face un CNC de ultima generatie.

 

Asadar, sunt multe motive pentru care companiile ISPAL si EGGER organizeaza impreuna un astfel de eveniment de marketing cu impact major.

Galerie imagini

eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal eveniment ispal
Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat