3DMAG
PRODUSE

9%, 16%, 21% - toate cu minus, in avantajul tau!

Toata luna Februarie, adica 29 de zile, ai timp sa-ti pui bucataria la punct! La fiecare comanda noi iti oferim discount de pana la 21%, in functie de "cosul tau de cumparaturi"!

In sectiunea "BUCATARII", poti alege acum dintr-o gama extinsa de corpuri de mobilier, grupate pe trei categorii - corpuri de baza, corpuri suspendate si corpuri turn. La toate acestea se agauga accesoriile necesare in orice bucatarie, blatul de lucru si plinta. NETShop ofera in prezent posibilitatea de a alege materialele din cele peste o suta de culori si decoruri si de a selecta feroneria in functie de producator sau model. In paralel, aplicatia noastra iti pune la dispozitie si posibilitatea de a configura dulapuri, in sectiunea "DORMITOARE". Pana in prezent, colectia NETShop cuprinde cinci modele menite sa acopere toate situatiile des intalnite, insa baza de date este in continua dezvoltare.

Orice corp de mobilier configurat in NETShop poate fi vizualizat prin apasarea butonului 3D. In plus, aplicarea din constructie a unui filtru de transparenta pe usi ofera posibilitatea de a vedea comparimentarea interioara a oricarui articol. Adaugarea produsului in cosul de cumparaturi va duce automat la afisarea pretului. Daca valoarea acestuia iti depaseste bugetul, corpul poate fi reintrodus in configurator pentru cautarea de noi solutii. Nu uita ca doar in luna Februarie, la fiecare comanda noi iti oferim discount de pana la 21%.

Publicat în Suplimentul Ghidul Casei (ZIARUL DE IAȘI) - ediția din 2 Februarie 2012

Parteneri Premium
EGGER Romania IMOS AG Global Design Giplast Balkans