3DMAG

Bine ai venit in centrul casei tale!

 

Bine ai venit în centrul casei tale!

 

ISPAL anunţă inaugurarea oficială a noului showroom dedicat proiectelor integrate de mobilier, amenajări interioare şi decoratiuni ATRIA CENTER, din cadrul Parcului Industrial situat în Calea Chişinăului nr. 22 din Iași.

 

 

Începând cu luna aprilie, în cadrul Parcului Industrial pentru Mobilă şi Amenajări, în continuarea Showroom-ului ISPAL, a fost deschis pentru publicul larg noul spaţiu dedicat conceptelor de mobilier și amenajări ATRIA CENTER. Noua expoziţie este desfăşurată pe o suprafaţă de peste 2.100 de metri pătraţi pentru expunerea de produse, vizualizare și consilierea clienţilor, designerilor și arhitecților care amenajează diverse spații interioare, indiferent de mărimea acestora.

 

ATRIA CENTER, prin partenerii și colaboratorii săi din cadrul Parcului Industrial ISPAL, propune soluții inovative, complete de amenajare a unui spaţiu, pornind de la o prezentare de canapele, mobilier pentru dormitoare, birouri, bucătării, zone de living şi servire a mesei, camere pentru copii, băi, textile, perdele, draperii, accesorii decorative până la servicii specializate de consiliere, design, arhitectură şi proiectare pentru proiecte personalizate de amenajare.

 

Mesajul de promovare “ATRIA CENTER… Centrul casei tale” încurajează clienţii să descopere o nouă lume a amenajărilor și decoraţiunilor, o lume în care ideile, poveştile şi dorinţele devin realitate şi nici un proiect nu este prea greu de realizat. ATRIA CENTER oferă vizitatorilor ocazia de a descoperi cele mai bune oferte de preţuri, o varietate de piese de mobilier în diverse game de culori, la comandă sau în kit şi cele mai noi tendinţe şi recomandări în decoraţiuni şi amenajări. În acest sens, în cadrul expoziției, este prezentată și o amenajare de lux a unui “mini-apartament”, compartimentat în cadrul spațiului dedicat partenerului MOBILA GRANDE. Acesta propune un concept exclusivist și inedit prin exigența în detalii, elemente inovative în combinații de culoare și materiale, cu inspirație din ultimele tendințe pentru open space houses și mobilier minimalist, adaptat trendurilor internaționale.

Showroomul Expozițional ATRIA CENTER este parte a Parcului Industrial ISPAL. Parcul Industrial ISPAL, un concept unic în România, ce reuneşte parteneri de renume din domenii de activitate complementare, pentru a oferi produse și servicii complete pentru mobilier, amenajări interioare şi exterioare. În cadrul Parcului Industrial din Calea Chișinăului nr. 22 din Iași, clienţii mai pot găsi showroomul de prezentare ISPAL cu semifabricate din lemn și accesorii pentru producţia de mobilier la comandă, uşi, parchet, accesorii pentru amenajări, sisteme de construcţii, servicii de încadrări şi comenzi on-line de mobilier, fabrica de debitare, căntuire, găurire, frezare, gravură şi alte servicii de montaj, alte spaţii de producţie, birouri administrative, parcare privată.

 

Inaugurarea ATRIA CENTER a avut loc în cadrul Zilelor Porţilor Deschise ISPAL, ce s-au desfăşurat în perioada 2-9 aprilie 2015.

 

Evenimentele organizate în această perioadă au oferit clienților și partenerilor ocazia de a înțelege și descoperi, într-o manieră diferită, lumea amenajărilor și decorațiunilor. Peste 600 de persoane au participat în cadrul Forumului DAPIS Ediția a II-a, Cooking Show-ului ediția a III-a, au putut admira și cumpăra icoanele cu tematică pascală din cadrul expoziției “Caligrafii pentru suflet: Drumul Crucii” sau au putut vizita întreg Parcul Industrial cu ocazia tururilor special organizate pe perioada săptămânii “Școala Altfel”. Tot în această perioadă au fost oferite vouchere de cumpărături și taloane la tombola organizată de ATRIA CENTER, ce va avea extragerea finală a premiilor pe 1 iunie.

 

Pentru detalii suplimentare privind evenimentele organizate în cadrul Parcului Industrial, puteţi accesa www.ispal.ro/evenimente.

 

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat