3DMAG

Cerem de la noi... mai mult!

DEVIZA noastră este PERFORMANȚA și știm că fără tehnologie de ultimă oră și profesionalism nu ne putem îndeplini obiectivele. Din acest motiv am căutat întotdeauna cele mai bune soluții pentru compania noastră și pentru clienții noștri și am fost atenți ca fiecare proiect să fie implementat eficient. După 8 ani de activitate, credem în continuare într-un program susținut de investiții, care ne va permite să ne extindem și să deschidem noi orizonturi.” 
Echipa ISPAL
 
La începutul lunii august, S.C. ISPAL S.R.L. şi Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri au semnat contractul de finanţare pentru un proiect a cărui valoare depășește două milioane de lei, din care jumătate reprezintă finanţare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul de stat. Prin această investiție, compania ieșeană urmărește mărirea productivității prin diversificarea producției, creșterea cotei de piață și a cifrei de afaceri.
 
Proiectul va fi implementat în perioada august 2010 - noiembrie 2011, în județul Iași și presupune achiziționarea de utilaje de ultimă generație și soluții software performante. Obiectivul vizat este creșterea volumului lucrărilor prin introducerea tehnologizării, asigurându-se astfel principiile unei dezvoltari durabile și reducerea decalajelor față de productivitatea obținută la nivelul Uniunii Europene. Având în vedere faptul că în Iași lipsa investitorilor reprezintă o problemă majoră, iar economia județului este pe un trend descendent, ISPAL își propune și crearea de noi locuri de muncă.
 
S.C. ISPAL S.R L. este o societate cu capital integral românesc și are ca obiect principal de activitate fabricarea mobilei, vânzarea en gros și en detail a produselor EGGER, precum și comercializarea de canturi originale, accesorii, feronerie, fronturi mobilier, electrocasnice încorporabile, plăci compozite, etc. De asemenea, ISPAL are și o gamă completă de servicii, de la consultanță, proiectare și design până la execuția la comandă a plăcilor de mobilier până la cel mai înalt grad de prelucrare.
 
De opt ani, ISPAL realizează mai mult decât un simplu act de comerț. Prin produse și acțiunile întreprinse, societatea ieșeană vine în întâmpinarea nevoilor de cunoaștere, modernitate și oferă un orizont liber ideilor novatoare de proiectare și design, idei și acțiuni ce permit realizări de excepție în domeniul mobilierului și amenajărilor interioare.
 
Publicat în Suplimentul Ghidul Casei (ZIARUL DE IAȘI) - ediția din 26 August 2010
Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat