3DMAG
PRODUSE

Cu NETShop, în luna Martie ai verde la reduceri

În secțiunea "BUCĂTĂRII", poți alege acum dintr-o gamă extinsă de corpuri de mobilier, grupate pe trei categorii - corpuri de bază, corpuri suspendate și corpuri turn. La toate acestea se agaugă accesoriile necesare în orice bucătărie, blatul de lucru și plinta. NETShop oferă în prezent posibilitatea de a alege materialele din cele peste o sută de culori și decoruri și de a selecta feroneria în funcție de producător sau model.

În paralel, aplicația noastră îți pune la dispoziție și posibilitatea de a configura dulapuri, în sectiunea "DORMITOARE".

Până în prezent, colecția NETShop cuprinde cinci modele de dulapuri menite să acopere toate situațiile des intâlnite, însă baza de date este în continuă dezvoltare.

Orice corp de mobilier configurat în NETShop poate fi vizualizat prin apăsarea butonului 3D. În plus, aplicarea din construcție a unui filtru de transparentă pe uși oferă posibilitatea de a vedea compartimentarea interioară a oricărui articol. Adăugarea produsului în coșul de cumpărături va duce automat la afișarea prețului. Dacă valoarea acestuia îți depășește bugetul, corpul poate fi reintrodus în configurator pentru căutarea de noi soluții.

Nu uita că doar în luna Martie, la fiecare comandă noi îți oferim discount de până la 19%. Detalii, aici!

Publicat în Suplimentul Ghidul Casei (ZIARUL DE IAȘI) - ediția din 1 Martie 2012
Parteneri Premium
EGGER Romania IMOS AG Global Design Giplast Balkans