3DMAG

ISPAL: Fabrica de mobila online – afacerea viitorului!

...de la proiectarea mobilierului online, până la executia comandată numeric, ISPAL a dezvoltat și aplicat un concept unic la nivel național, iar prin particularitate, unic în Europa!


Despre afacerea ISPAL

Înfiinţată în anul 2002, compania ISPAL  are ca principal obiect de activitate vânzarea en gros şi en detail a produselor pentru industria mobilei: pal, mdf, canturi originale, accesorii, feronerie, fronturi mobilier, electrocasnice incorporabile, plăci compozite etc. ISPAL  are şi o gamă completa de servicii, cum ar fi: consultanţă, proiectare şi design, debitare, frezare pe curb, găurire pentru balamale, cepuri şi demontabili, aplicare cant pe grosimi de pâna la 50 mm s.a.
În ultimii trei ani, societatea ieşeană a achiziţionat, din surse proprii, o serie de noi utilaje specifice industriei mobilei şi efectuării unor servicii speciale (CNC Rover - Biesse, fierastrau de croit panouri în pachet comandat numeric Holtzma, maşini de aplicat cant cu prefrezare şi rotunjire inclusiv a colţurilor) în condiţii de eficienţă cu respectarea întocmai a standardelor de calitate impuse de legi şi piaţă.
Tot la capitolul investiţii, ISPAL a țintit mai sus, la fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice.
Proiectul de investitie a fost deja implementat iar valoarea contractului se ridică la aproximativ 500.000 de Euro pentru utilaje si soft specializat în proiectare mobilier și comenzi online şi aproximativ 30.000 euro pentru IT. Utilajele achizitionate prin acest proiect, pe care acum se face productie la un nivel foarte ridicat,  sunt: CNC Weeke, cabina de vopsit mdf si panouri, presa dublu membrana pentru inobilarea mdf-ului cu furnir, electrostivuitor si instalatie de exhaustare.
După 10 ani de activitate, ISPAL este considerata astăzi, una din cele mai solide afaceri din industria lemnului, ajungand lider de piata in zona Moldovei. Prin programul susţinut de investiţii, societatea ieşeană şi-a intensificat activitatea in toate cele 3 puncte de lucru Iasi, Suceava şi Rădăuţi,
deservind astfel clienţi din toate judeţele Moldovei, dar a și implementat o aplicație de proiectare și comenzi online – 3DMAG. „Acest program, este punctul forte al investitiei. Este practic rampa de lansare pentru o noua abordare a pietii. Este puntea de legatura intre noi, ISPAL si clientii nostri sau potentialii clienti. Programul este unic in Romania si prin particularitate unic in Europa deoarece este adresat in aceeasi masura, atat prestatorilor de servicii in domeniul mobilierului cat si tuturor celor care doresc sa-si personalizeze mobila comandata.” Ovidiu Plescan, administrator ISPAL. Mai mult de atat, acest program iti da posibilitatea sa alegi dintr-o gama foarte larga de materiale si accesorii stând într-un fotoliu comod, acasă. Imbina foarte eficient placutul cu utilul.
Dorinta de a fi cat mai sus,  in varful piramidei, ne face sa fim activi si din punct de vedere al marketingului.  Investim permanent in actiuni care sa aduca notorietate de brand si dezvolatrea afacerii. Suntem prezenti la cele mai importante evenimente de profil din tara si din afara tarii.  Suntem alaturi de clientii nostri  si le oferim solutii cat mai eficiente in amenajarile interioare si nu in ultimul rand ne implicam activ in cresterea afacerilor mai mici ai colaboratorilor nostri.  Pentru ca, ne place sa credem, numai impreuna, vom reusi.
Aceste lucruri nu au trecut neobservate de catre compania Egger, principalul partener de afacere companiei ISPAL si care, se stie, exceleaza in calitate, inovatie si design atat in industria de prelucrare a lemnului cat si metodele de promovare la nivel international. Impreuna cu ei organizam actiuni de marketing si publicitate pentru a creste, asa cum am mai spus, notorietatea brandului ISPAL.
ISPAL realizează mai mult decât un simplu act de comert. Prin produse si actiunile intreprinse, vine in intâmpinarea nevoilor de cunoaştere, modernitate şi oferă un orizont liber ideilor inovatoare de proiectare şi design, idei şi acţiuni ce permit realizări de excepţie în domeniul mobilierului şi al amenajărilor interioare.
”Promovarea şi vânzarea produselor, diversificate pe categorii, cu un program de stocuri bine definit, seriozitatea faţă de furnizor şi client, modul de a interacţiona cu piaţa, ambientul prezentării produselor, consilierea şi multe altele, stau la baza succesului de care ne bucuram în fiecare zi.”  Ovidiu Plescan, administratorul firmei ISPAL.Despre 3DMAG– un altfel de comert electronic implementat de ISPALPentru compania ISPAL, luna noiembrie 2011 a fost marcată de lansarea programului 3DMAG (NET-CAD-CAM), ce reprezintă  materializarea eforturilor începute încă din anul 2008, iar succesul nu a intârziat să apară. Triplarea cifrei de afaceri în acest domeniu spune mult, atâta vreme cât în majoritatea domeniilor de business, „criza” își face simțită prezența.
Pentru ca acest sistem să funcționeze, au fost făcute mari investiții în tehnologie, dar și în resurse umane, oameni a căror viziune și devotament sunt de excepție.
In viziunea ISPAL, preocuparea permanentă a fost și rămâne: un preț minim pentru o calitate maximă!
Compania ISPAL a ajuns astăzi la această performanță urmărind:
-    automatizarea și optimizarea procesului tehnologic;
-    parteneriate cu producători renumiți de materiale, feronerie și accesorii de mobilier, oferim diversitate și produse garantate.
Proiectarea și vizualizarea corpurilor de mobilier într-o cameră 3D construită virtual și afișarea prețului pentru fiecare articol în parte, completează cu succes lista de beneficii.  Toate acestea, duc în final la calitatea, operativitatea și siguranța întregului ansamblu.

Practic, noile viziuni s-au trasformat în fapte, iar acestea ne îndreptățesc să spunem că suntem „fără concurență” în domeniu.

Ce aduce nou acestă tehnologie:


- Simplitate – ușurința deprinderii aplicației de proiectare a oricărui utilizator de internet;
- Personalizarea mobilierului - marea diversitate a materialelor și accesoriilor ce compun corpul de mobilier oferă alegeri preferențiale și posibilități nelimitate de combinare și asortare a decorurilor;
Dimensionare - modulele pot fi comandate în orice dimensiune și pot fi configurate conform spațiului de mobilat;
- Exactitatea și calitatea prelucrărilor - procesarea automată a datelor, de la gestionare până la transmiterea în softul mașinilor comandate numeric specializate fiecărei prelucrări, elimină la maxim erorile umane;
Adaptarea la bugetul alocat - prin afișarea prețului, fiecare client se poate raporta la bugetul și confortul dorit;
Consultanță de specialitate – asigurată online în timp real;
- Timp și bani economisiți – proiectarea pe 3DMAG nu se poate compara cu sistemul clasic, este ușor de învățat; nu consumi timp și bani cu deplasări pentru a cauta oferte, furnizori si executanți; eliminarea riscurilor cu privire la capcana serviciilor „lowcost” pentru care, de cele mai multe ori, calitatea lasă de dorit; manipularea și transportul ușor a componentelor la locul de montaj; ușurința montajului în baza schiței „...doar cu o șurubelnița!”, la fel și operațiunea invesă, demontarea;
- Câștigul obținut: Preț minim, calitate maximă!

ISPAL oferă asistență pe tot parcursul comenzii și garanția de calitate în timp a oricărui produs. Această facilitate creează un nou orizont în satisfacerea cerințelor de modernitate, utilitate, unicitate și eleganță.
 

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat