3DMAG

Lansare Structuri si Case din Lemn

 

NOUTATE ABSOLUTĂ!!!

Totul din lemn… doar la ISPAL

-Structuri şi Prelucrări Elemente Structurale din Lemn-

 

ISPAL anunţă lansarea oficială a noii divizii de business: Structuri şi Prelucrări Elemente Structurale din Lemn. ISPAL este una din cele mai importante companii ce activează în domeniul industriei mobilierului și a amenajărilor interioare din Iaşi şi Regiunea de Nord-Est, prin Parcul Industrial ISPAL.

 

ISPAL îşi extinde domeniul de activitate şi completează portofoliului de produse şi servicii pe domeniul serviciilor de prelucrare elemente structurale din lemn.

Noile servicii sunt adresate producătorilor de structuri din lemn, firmelor de construcții, dezvoltatorilor imobiliari, arhitecților și proiectanților, dar şi tuturor celor care îşi doresc un proiect de arhitectură de exterior sau de interior, pergole, foişoare, terase, spaţii de joacă, case din lemn, mansarde etc.

 

Noua ofertă de servicii ISPAL cuprinde: servicii proiectare elemente structurale din lemn și case ecologice de lemn, servicii de arhitectură pentru structuri și case de lemn, servicii  prelucrare grinzi de lemn masiv/ grinzi lamelare încleiate, servicii de producere a semifabricatelor pentru producția de mobilier din panouri lemnoase și lemn, producția de uși interioare și exterioare speciale si servicii de antichizare elemente structurale din lemn.

 

 

ISPAL a demonstrat întotdeauna că doreşte să ofere tot ce e mai bun pentru clienţii săi. Anul acesta, prin noua divizie de business şi prin echipamentele performante achiziţionate, ştim că vom putea extinde continuu gama  noastră de servicii pentru a oferi tot ce este nevoie în construcţia unei case sau a unui proiect din lemn. In acest tipar a fost gândit şi Parcul Industrial ISPAL: să ofere totul pentru casă. Nimic nu este imposibil atunci când ai un un plan bine definit. Dezvoltarea afacerii vine natural când ştii că munca ta susţinută, echipa dedicată, clienţii multumiţi, managementul strategic şi buna planificare a resurselor aduc rezultate pozitive; atunci eşti încurajat să ai o viziune măreaţă şi să lupti mereu pentru îndeplinirea ei. Trebuie doar să perseverezi şi să îţi propui să fii cel mai bun. Iar noi la ISPAL chiar credem şi promovăm acest lucru.” a declarat Ovidiu PLEŞCAN, Preşedintele grupului de firme ISPAL.

 

 

Parcul Industrial ISPAL, integratorul de soluţii 

 

Noua linie de business, prelucrări elemente structurale din lemn pentru diverse proiecte arhitecturale, este gândită ca soluţia integrată, de la faza de idee până la faza livrării la cheie. Pe lângă proiectele generale de amenajări diverse proiecte exterioare (pergola, foişoare, spaţii de joacă, terase de vară, mansardări, căşute ornamentale etc), vor fi dezvoltate şi case din lemn în formatul Smart Living cu toate utilităţile şi dotările necesare unei case, cu maxim de confort şi eficienţa energetică crescută.

Alegerea dezvoltării segmentului de case din lemn vine în concordanţă cu tendinţele internaţionale de construire a caselor inteligente, ecologice, cu minim de costuri de întreţinere pentru beneficiar. Intrarea ISPAL pe această piaţă va avea în vedere accesarea  atât a pieţei din România cât şi  a pieţei  UE, prin adaptarea la cerinţele acesteia şi prin inovarea constantă a soluţiilor de casă inteligentă, case verzi complet utilate. Obiectivul pe termen lung este cel de a dezvolta case la cheie, în kit, mobilate şi amenajate complet după preferinţele clienţilor. Acesta se definește şi prin dezvoltatea de proiecte rezidenţiale bazate pe tehnologii ecologice și este realizat în parteneriat cu companiile Schweighofer şi EGGER.

 

 “Avand în vedere evoluţia de succes a conceptului de Parc Industrial pentru Mobilă şi Amenajări, a lărgirii constante a pieţelor deservite până în prezent şi a tendinţelor de creştere a cererii pe mobilier şi a amenajărilor personalizate, dezvoltarea noii divizii de business a venit în mod natural. Prin creşterea capacităţii de producţie şi dezvoltarea serviciilor pentru elementele structurale din lemn, se confirmă faptul că ISPAL oferă chiar totul pentru amenajarea şi mobilarea casei, inclusiv  construcţia acesteia. Şi aceste servicii includ şi proiectele din domeniile office, horeca şi educaţional”, a declarat Adrian Iurcan, Director General ISPAL.

Proiectul pentru prelucrarea elementelor structurale din lemn este realizat prin fonduri cu finanţare europeană şi a avut în vedere achiziţia de utilaje şi echipamente specializate pentru prelucrarea grinzilor şi a structurilor din lemn. Valoarea totală este de 3.878.662,96 lei, din care asistenţa financiară nerambursabila (din Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul naţional, în cadrul POS CCE) este de 1.840.767,00 lei.

Pentru mai multe detalii despre proiectele ISPAL, puteti acesa www.ispal.ro.

 

ISPAL este liderul ieşean pe piaţa mobilierului şi a amenajărilor, cu două sedii în Iaşi şi Suceava, cu peste 130 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane € înregistrată în anul 2015.

Din anul 2013 a inaugurat Parcul Industrial pentru Mobilier şi Amenajari ISPAL cu o gamă largă de produse şi servicii oferite de ISPAL, prin showroom-ul său din Calea Chisinaului nr.22, Iaşi, dar şi de celelalte firme parte a proiectului:  MOBILA GRANDE parte a Expoziției de Mobilier și Amenajări ATRIA CENTER, Biroul de Arhitectură şi Design ENTUZI, Birourile de proiectare specializată 3DMAG, Platforma de comandă mobilier on-line Fabrica de Mobila On-line 3DMAG, Zona mobilierului pentru copii MAISON DODO, Food Bistro OLA, Fabrica dotată cu utilaje şi echipamente ultramoderne pentru aplicare cant ABS, debitare, găurire, frezare şi gravare, Depozite, Magazinele specializate de cant şi feronerie şi alte spaţii dedicate partenerilor şi dezvoltatorilor din domenii similare sau conexe.

 

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat