3DMAG
Opinia ta conteaza!

Ce parere aveti de noul serviciu de proiectare si comenzi ONLINE?

  • Este simplu de accesat. Acesta este viitorul.
  • Am nevoie de asistenta.
  • Este anevoios, dar ma descurc.
  • Nu ma intereseaza.

MDF - emblema calitatii la mobila fabricata din panouri de fibre

Produs la scara larga de la Inceputul anilor ’80, MDF-ul (placa cu densitate medie) s-a dorit a fi o varianta de cost mai eficienta decat placajul industrial. MDF-ul are ca material principal component lemnul - nu In stare initiala ci sub forma de aschii foarte fine. In procesul de productie acestea sunt amestecate cu adezivi speciali, sunt presate In placi iar uscarea se face la temperatura Inalta.

Existenta MDF-ului In structura mobilierului este un semn al durabilitatii si calitatii. In plus, el ofera stabilitate dimensionala net superioara lemnului si suporta posibilitati multiple de finisare: vopsea, PVC, laminate, etc. De asemenea, datorita flexibilitatii ridicate, poate fi folosit cu succes si In decorarea peretilor sau a suprafetelor curbe, lucru pe care Il observam cel mai des la mobila de bucatarie unde front-urile au marginea rotunjita.

La EGGER, MDF-ul este optimizat pentru a preveni umflarea fibrei prin aplicarea unui adeziv pe baza de apa. De asemenea, pornind de la faptul ca materia prima este formata In cea mai mare parte din aschii rezultate din exploatarile industriale de lemn, MDF-ul este considerat ecologic.

In Iasi, produsele EGGER pot fi achizitionate de la ISPAL, Intr-o gama variata de texturi si culori. Mai mult, utilajele noastre de ultima generatie vin In sprijinul designerilor si arhitectilor care solicita prelucrari pretentioase. In plus, decorurile expuse In showroom imita perfect lemnul şi demonstreaza Inca o data respectul pentru natura. Toate aceste lucruri ne dau Incredere si ne permit sa mai bifam o zi In calendarul ecologic. In aceasta luna sarbatorim „Ziua Mondiala a Mediului”.

Publicat In Suplimentul Ghidul Casei (ZIARUL DE IAsI) - editia din 17 Iunie 2010

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat