3DMAG

Melamina, laminate si canturi - armonizare perfecta intre decor, structura si culoare

Asemenea unui joc de cuburi, corpurile de mobilier trebuie sa se completeze unele pe altele si sa formeze un intreg. Producatorii de materiale si accesorii pentru industria mobilei au luat in calcul acest aspect si au ajuns la conluzia ca doar o imbinare atotcuprinzatoare între decor si material, prin intregul sortiment de produs, poate oferi clienților si partenerilor un numar nelimitat de posibilitati de modelare si proiectare. Pornind de la această idee, EGGER a facut un pas important si a definit conceptul decorurilor asortate - un program care presupune armonizarea perfecta intre decor, structura si culoare. Produsele incluse in acest concept sunt PAL-ul melaminat, laminatele, panourile compozite, canturile ABS si cele melaminice.

La EGGER procesul continuu de dezvoltare inovativa a decorurilor in combinatie cu texturile de suprafata perfecte, ofera exact acea libertate creativa si contribuie la conceperea de noi solutii de design precum si noi domenii de aplicare. Una dintre variantele optime pentru a obtine efectul vizual dorit este si combinatia dintre laminate ca suprafață si canturile potrivite.

Laminatele decorative EGGER se remarca prin rezistenta si design deosebit, au o structura multistrat, fiind formate din materiale decorative de hartie impregnată cu rasini melaminice si un strat de rezistentă, impregnat cu rasini fenolice. Laminatele sunt fabricate prin presare la cald.

Finisarea suprafeţelor decorative este oferita de canturile EGGER cu sau fara adeziv, materiale care au menirea de a desăvarsi procesul de melaminare. Fie ca este vorba de armonizare cromatica la suprafete sau de rigidizarea cu borduri din PAL subtire a marginilor placilor usoare, materialele EGGER pentru canturi sunt intotdeauna solutia optima pentru finisarea elementelor melaminate.

În Iasi, produsele EGGER pot fi achizitionate de la ISPAL, intr-o gama variata de texturi si culori. Mai mult, cu utilajele de ultima generatie (comandate numeric) venim in sprijinul clienților care ne solicita piese de mobilier pana la cel mai înalt grad de prelcurare. In plus, decorurile expuse in showroom imită perfect lemnul si demonstreaza inca o data respectul nostru pentru natura.

Publicat in Suplimentul Ghidul Casei (ZIARUL DE IASI) - editia din 15 Iulie 2010

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat