3DMAG

Mobila ecologica, din respect pentru natura

Dupa interesul crescut pentru produsele alimentare ecologice si automobilele care nu polueaza, in ultimii ani a aparut si preocuparea pentru amenajari interioare care sa contribuie la protejarea mediului înconjurator. Intr-o piată de desfacere, cu cerere în continua crestere, producatorii de materie primă au început cercetarile pentru a lansa produse care sa respecte cerintele de mediu, sa fie usor de reciclat si sa devină o nouă moda in industria mobilei. Un astfel de produs este fabricat acum si in România - PAL-ul EGGER.

Mobilierul din PAL este ecologic pentru ca materia prima presupune, in primul rand, reciclarea unor resturi de lemn care altfel ar fi fost distruse prin incinerare sau încarcarea solului. De asemenea, adezivii folositi în procesul de productie sunt produsi sub Normativul European al Noxelor pentru Coeziune si Stabilitate. Din acest motiv, mobilierul din placi de PAL melaminat Egger nu irita ochii sau căile respiratorii. Mai mult, placile melaminate reprezintă astazi unealta indispensabila a designerilor, arhitectilor si producatorilor din intreaga lume.

In Iasi, toate aceste materiale sunt expuse în showroom-ul Ispal. Ele pot fi achizitonate, într-o gama variată de texturi şi culori. Decorurile EGGER de la ISPAL imită perfect lemnul şi demonstrează încă o dată respectul pentru natură. Toate aceste avantaje ne dau încredere şi ne permit să mai bifam o zi în calendarul ecologic. In aceasta lună sarbatorim „Ziua Internationala de Actiune pentru Clima”.

Publicat in Suplimentul Ghidul Casei (ZIARUL DE IAȘI) - editia din 27 Mai 2010

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat