3DMAG
Opinia ta conteaza!

Ce parere aveti de noul serviciu de proiectare si comenzi ONLINE?

  • Este simplu de accesat. Acesta este viitorul.
  • Am nevoie de asistenta.
  • Este anevoios, dar ma descurc.
  • Nu ma intereseaza.

Noile decoruri EGGER, lansate oficial la Iasi

Sub denumirea „Creează Contraste”, compania austriacă EGGER și-a prezentat în această săptămână colecția ZOOM 2010. Evenimentul s-a desfășurat la sediul firmei partenere ISPAL, în prezența a zeci de designeri, arhitecți și producători de mobilier din toată zona Moldovei.

 
Inspirate din natură, noile decoruri și structuri se înscriu perfect în tendințele design-ului interior și permit trecerea de la individualitate la identitate. Prin lansarea acestei colecții, EGGER propune noi posibilităţi de combinare şi diferite moduri de prezentare şi folosire ale decorurilor prin crearea de contraste. Structurile expresive pot fi simțite acum din priviri și dau naștere la contraste vizibile, tactile. Publicul prezent în sală a apreciat și combinaţiile ton-pe-ton, prin expunerea diferitelor nuanţe din aceeaşi gamă de culori. În plus, decorurile din lemn mai temperate, care reflectă tonul culorilor uni combinate, crează o trecere lină şi graţioasă către contraste armonioase.
 
Pe de altă parte, când sunt utilizate ca accente, culorile robuste şi perlate pot crea contraste pline de viaţă. Tendinţa crescândă din ultimii doi ani a utilizării griului este punctul de pornire pentru a face ca aceste contraste să apară elegante sau naturale, precum şi să creeze un impact emoţional. Şi decorurile din lemn cu caractere mai puternice au fost aperciate. Combinate cu culorile uni neutre, între bej şi gri, ele pot fi folosite pentru a crea contraste armonioase şi în acelaşi timp emoţionale şi expresive.
 
În Iaşi, produsele din noua colecție EGGER pot fi achiziționate de la Ispal, într-o gamă variată de texturi şi culori. Mai mult, utilajele noastre de ultimă generație vin în sprijinul designerilor și arhitecților care solicită prelucrări pretențioase. În plus, decorurile expuse în showroom imită perfect lemnul şi demonstrează încă o dată respectul pentru natură. Toate aceste lucruri ne dau încredere şi ne permit să mai bifăm o zi în calendarul ecologic. În această lună sărbătorim „Ziua Mondială a Mediului”.
 
Publicat în Suplimentul Ghidul Casei (ZIARUL DE IAȘI) - ediția din 1 Iulie 2010
Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat