Placile fonoabsorbante - pastreaza linistea casei tale | ISPAL - Pentru mobila de toate
3DMAG

Placile fonoabsorbante - pastreaza linistea casei tale

Traficul aglomerat, santierele de constructii si lipsa parcurilor si a spatiilor de joaca pentru copii au dus in ultimii ani la cresterea constanta a nivelului de zgomot in toate marile orase ale tarii. In plus, poluarea fonica este de multe ori intretinuta chiar de solutiile arhitecturale alese. Fatadele mari din sticla sau pardoselile din beton reflecta sunetele si nu pot asigura o acustica buna a spatiilor. Izolarea fonica este una dintre metodele cele mai eficiente pentru eliminarea acestor deficiente. In plus, reducerea nivelului de zgomot are efecte pozitive asupra sanatatii, protejandu-se astfel atat auzul cat si sistemul nervos si somnul.

Una dintre cele mai eficiente solutii pentru izolarea fonica este folosirea placilor acustice. Acestea au microperforatii abia sesizabile, dispuse liniar, calitati excelente de absorbtie a sunetului si posibilitati multiple de utilizare, de la mobila pana la tavane si pereti despartitori. Placile acustice sunt formate dintr-un strat portant din PAL sau de tip fagure si pot fi melaminate pe una sau pe ambele parti. Ele pot fi instalate ca atare sau sub forma unor elemente constructive, incluse in design si armonizate cu orice decor.

La Egger, placile fonoabsorbante au perforatii cu diametru de doar 1 mm ce ocupa aproape o zecime din suprafata si sunt dispuse sub forma de grila liniara, cu diviziunea de 3 mm. Incluse In gama ProAcustic, placile fonoabsorbante sunt de mai multe tipuri: standard (au decoruri pe o singura fata si sunt destinate placarii peretilor sau tavanelor), pentru mobila (sunt laminate pe ambele fete si sunt folosite la fronturi si la pereti despartitori) si panouri de spate (pentru confectionarea fetelor posterioare ale dulapurilor amplasate la distanta de perete).

In Iasi, produsele Egger pot fi achizitionate de la Ispal, Intr-o gama variata de texturi si culori. Mai mult, utilajele noastre de ultima generatie vin In sprijinul designerilor si arhitectilor care solicita prelucrari pretentioase. In plus, decorurile expuse In showroom imita perfect lemnul si demonstreaza Inca o data respectul nostru pentru natura.
 

Publicat In Suplimentul Ghidul Casei (ZIARUL DE IAsI) - editia din 8 Iulie 2010

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat