Istoric-Misiune-Valori | ISPAL
3DMAG
PRODUSE
PAL MDF PANOU DE SPATE BUCATARIE BLAT DE LUCRU CANT ABS EGGER/REHAU FRONTURI MDF FRONTURI DIN LEMN MASIV PARCHET LAMINAT EGGER FERONERIE MANERE SI BUTONI CHIUVETE MOBILA LA COMANDA


Opinia ta conteaza!

Ce parere aveti despre noua versiune a programului pentru proiectarea online 3DMAG?

  • Simplu de accesat si utilizat. Imi este util.
  • Este anevoios, dar ma descurc.
  • Am nevoie de asistenta.
  • Nu am testat dar am auzit ca exista.
  • Nu am testat si nici nu stiam ca exista.
  • Nu ma intereseaza.

Istoric-Misiune-Valori

 

PROFIL COMPANIE

 

Infiintata In anul 2002, compania ISPAL are ca principal obiect de activitate vanzarea en gros si en detail a materialelor pentru INDUSTRIA MOBILEI. Produsele principale sunt de fabricatie EGGER, PARTENER ce exceleaza in CALITATE, INOVATIE SI DESIGN.

În completarea gamei de produse ce acopera în foarte mare parte cerintele clientilor nostri, avem relatii de parteneriate si distributie cu majoritatea producatorilor consacrati ale caror marci sunt recunoscute intern si international.

 

SERVICIILE (consultanta, proiectare si design, debitare, frezare pe drept si curb, gaurire pentru balamale, cepuri si demontabili, aplicare cant) sunt in egala masura, preocuparea noastra de baza. Cu utilaje comandate numeric, prelucrarea atinge cel mai inalt nivel, iar gradul de complexitate depaseste cu mult tehnologiile clasice. 

 

Acum comenzile de placi si mobilier se pot face si ON LINE prin intermediul sistemului 3DMAG NET-CAD-CAM. Acest sistem a ajuns in Romania prin intermediul firmei noastre si suntem mandri sa anuntam acest lucru. 3DMAG este instrumentul perfect pentru proiectarea si montarea oricaror elemente de mobilier personalizat, fara nicio restrictie. Este total informatizat, capabil sa asigure informatii si asistenta de la proiectarea ONLINE pana la comanda numerica a utilajelor. Executia este perfecta si ofera solutii pentru toate cerintele dumneavoastra la costuri incredibil de avantajoase.

 

În cateva cuvinte ISPAL, FABRICA DE MOBILA ONLINE  realizeaza mai mult decat un simplu act de comert. Prin produse si actiunile intreprinse, vine in întampinarea nevoilor de cunoastere, modernitate si ofera un orizont liber ideilor novatoare de proiectare si design, idei si actiuni ce permit realizari de exceptie în domeniul mobilierului si al amenajarilor interioare.

 

 

VIZIUNE

 

Ne propunem sa ajungem un Centru de referinta unic in Europa, in ceea ce priveste mobila si amenajarile interioare si sa fim lideri la nivel national in industria de prelucrare a lemnului prin vanzarea en-gros si en-detail a produselor necesare si a serviciilor de prelucrare a mobilierului, prin internet.

 

Dezvoltarea unei retele prin care fiecare producator sau furnizor de mobila sa vanda prin aplicatia online 3DMAG - FABRICA DE MOBILA ONLINE . 

 

 

MISIUNE

 

Misiunea noastra este aceea de a satisface cerintele clientilor nostri prin experienta, traditie, profesionalism si imbunatatirea continua a performantelor si calitatii serviciilor oferite.

 

De asemenea dorim sa ajungem in fiecare casa, atelier sau sectie de productie pentru a facilita munca tuturor celor care doresc in primul rand calitate, prin initierea lor in lumea 3DMAG.

 

 

VALORI

 

PROFESIONALISM: Abordăm clienții, furnizorii, partenerii de afaceri șii colegii cu scopul de a crea valoare pentru fiecare dintre noi.

 

ATENȚIE ACORDATĂ CLIENTULUI: Ne purtăm cu clienții noștri așa cum am vrea să fim noi tratați și îi surprindem plăcut prin tot ceea ce facem.

 

INTEGRITATE: Acționăm etic și corect în activitatea noastră de zi cu zi și în toate deciziile noastre.

 

RESPONSABILITATE: Prețuim timpul, resursele și efortul colegilor și ale companiei.

 

RESPECTUL: Prețuim diversitatea opiniilor celorlalți și dreptul la individualitate.

 

GRIJA PENTRU OAMENII NOȘTRI: Credem în oamenii noștri, investim în ei și îi ajutăm să se dezvolte.

 

UNITATEA: Credem în puterea lucrului în echipă.

 

 

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat