mentiuni legale ispal
3DMAG
PRODUSE
PAL MDF PANOU DE SPATE BUCATARIE BLAT DE LUCRU CANT ABS EGGER/REHAU FRONTURI MDF FRONTURI DIN LEMN MASIV PARCHET LAMINAT EGGER FERONERIE MANERE SI BUTONI CHIUVETE MOBILA LA COMANDA


Opinia ta conteaza!

Ce parere aveti despre noua versiune a programului pentru proiectarea online 3DMAG?

  • Simplu de accesat si utilizat. Imi este util.
  • Este anevoios, dar ma descurc.
  • Am nevoie de asistenta.
  • Nu am testat dar am auzit ca exista.
  • Nu am testat si nici nu stiam ca exista.
  • Nu ma intereseaza.

Mentiuni legale

TERMENI SI CONDIŢII  DE UTILIZARE
La accesarea, navigarea sau folosirea în orice alt mod a acestui site acceptaţi, fără limitări sau restricţii, termenii si condiţiile de utilizare expuse în continuare.
 
Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastră personal, noncomercial şi cu condiţia respectării dreptului de proprietate intelectuală. Nu aveţi dreptul să modificaţi, schimbaţi, distribuiţi, vindeţi sau să transmiteţi nicio informaţie conţinută sau copiată de pe acest site, inclusiv dar fară a se limita la texte, imagini, grafică indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activităţi. 
Aceste reguli sunt obligatorii pentru toţi utilizatorii site-ului, ISPAL garantând, în aceste condiţii, un drept neexclusiv, netransferabil şi limitat, de accesare şi utilizare a acestui site. 
 
MODIFICAREA ACESTOR TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE 
ISPAL  îsi rezervă dreptul de a revizui aceşti termeni şi condiţii de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment şi fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare sunt cei afişaţi pe site. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunoştinţă de orice modificare survenită cu privire la aceşti termeni şi condiţii, dumneavoastră fiind unicii raspunzători de cunoaşterea şi conformarea la noile prevederi şi modificări ce pot apărea.În caz de neconformare ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă aceşti termeni şi condiţii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislaţia în vigoare.
 
DREPT DE PROPRIETATE ASUPRA CONŢINUTULUI ACESTUI SITE
Toate materialele reproduse pe acest site, incluzând, dar fara a se limita la informaţii, texte, grafică, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum şi mărci înregistrate reprezintă “conţinutul” acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci şi proprietate intelectuala, cu excepţia unei stipulaţii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de către dumneavoastră a conţinutului site-ului constituie o acceptare a acestor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora. 
Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conţinut în orice modalitate cu excepţia cazurilor permise de condiţiile de utilizare sau cu consimţământul expres şi prealabil al proprietarului acestui conţinut. 
  
MĂRCI ÎNREGISTRATE ŞI COPYRIGHT 
Mărcile înregistrate şi logo-ul de pe acest site şi alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulaţii contrare exprese, proprietatea ISPAL. Ele sunt protejate de către Legea Mărcilor Înregistrate şi de către tratate internaţionale, iar reproducerea şi folosirea lor neautorizată vor atrage după sine pedepsirea conform legilor în vigoare. Toate drepturile rezervate.Legea dreptului de autor şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio formă şi în niciun fel fără o permisiune în prealabil scrisă de la ISPAL. Reproducerea neautorizată a acestui site şi a celor afiliate, ori a oricarei părţi componente va atrage după sine pedepsirea conform legislaţiei în vigoare. 
  
DISCULPARE DE GARANTIE 
ISPAL a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informaţii nu creează nici un fel de relaţie contractuala cu ISPAL. Nu trebuie să acţionaţi in temeiul informaţiilor oferite de acest site fără a cere asistenţă specializata de la ISPAL. Deşi ISPAL a încercat să menţina  informaţiile, software-ul şi alte servicii cât mai curate, acest site poate conţine erori şi omisiuni pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate. Materialele şi conţinuturile de pe acest site sunt furnizate fără nici un fel de garanţie. ISPAL  nu este responsabil pentru nici o pierdere de tip hardware, software sau de fişiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, ISPAL  nu oferă nici o garanţie că site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de către ISPAL  sau în numele companiei ISPAL (inclusiv software-ul gratuit pentru download) vor îndeplini cerinţele dumneavoastră, nu vor fi întrerupte, vor fi sigure, fără erori sau că site-ul sau serverele folosite de ISPAL  nu au viruşuri şi sunt pe deplin funcţionale sau curate.
 
CONTINUTUL SITE-ULUI
Informatiile publicate pe www.ispal.ro  sunt informatii de interes general despre ISPAL, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de ISPAL ca fiind de de interes pentru utilizatori.
Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.
ISPAL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.
Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale ISPAL prevazute de legislatia in vigoare. 
Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori iar ISPAL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.
Preturile produselor de pe site sunt orientative si pot suferi modificari. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc. 
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe SITE cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
 
POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE 

 
PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 
ISPAL poate culege şi păstra date despre persoanele care vizitează acest site şi care voluntar furnizează aceste informaţii, prin intermediul procedurii de înregistrare. De asemenea, ISPAL poate aduna şi păstra informaţii referitoare la persoana de contact. Aceste informaţii pot fi folosite pentru a vă putea contacta în legatură cu produsele şi serviciile noastre sau ale clienţilor noştri, în orice moment. Aveţi dreptul de a ne cere să ştergem informaţiile referitoare la persoana dumneavoastră şi să renunţăm la dreptul de a vă contacta. 
Pentru acces la informaţii în afara celor cu caracter public, oferite de site-ul www.ispal.ro, vă obligaţi să: (1) furnizaţi date adevarate, exacte şi complete despre dumneavoastră aşa cum sunt cerute în formularul de înregistrare, şi (2) să menţineţi şi înoiţi, atunci cand este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte si complete. Dacă veţi furniza informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, nu sunt exacte sau sunt incomplete, ISPAL are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul deschis, şi poate refuza toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
1. Optarea pentru abonarea la newsletterul ISPAL implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania ISPAL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile ISPAL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de ISPAL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC ISPAL S.R.L. este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. SC ISPAL S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere.
2. Colectarea datelor - se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.
Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop facilitarea utilizarii SITE-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizator. Adresele IP nu au nicio legatura cu informatiile personale.
3. In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor.
S.C. ISPAL S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 21904.
 
Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat