3DMAG

Comenzi & proiectare online

 
 
FABRICA DE MOBILA ONLINE - rampa de lansare pentru o noua abordare a pietii
 
 
Platforma online 3DMAG propune un nou modul care sa vina in sprijinul profesionistilor din industria mobilei si amenajarilor interioare - „PLANIFICAREA CAMEREI”. Aplicatia permite configurarea integrala a unui spatiu definit, de la finisajele pentru pereti si pardoseala, usi si ferestre, pana la diferite obiecte decorative. In tot acest ansamblu, articolele de mobilier prezente deja in catalogul de corpuri pot fi configurate si asezate in camera. Rezultatul final poate fi salvat sub forma unor fotografii de prezentare iar pretul articolelor de mobilier amplasate in camera este afisat instant. 
Platforma online 3DMAG reprezinta cea mai noua tehnologie de proiectare si configurare a pieselor de mobilier, personalizate in functie de spatiul si bugetul alocat. In prezent, echipa 3DMAG pregateste o noua versiune pentru intregul concept. Aplicatia va simplifica procesul de configurare si va pune la dispozitia arhitectilor, designerilor de interior, profesionistilor din industria mobilei si chiar persoanelor fizice cu imaginatie si indemanare, cataloage complete: bucatarii, dormitoare, living-uri, bai, birouri, receptii etc. In acelasi timp, baza de date de materiale va fi extinsa treptat iar FABRICA DE MOBILA ONLINE va propune noi decoruri si culori.
 
Pentru a intra in posesia kit-ului 3DMAG si a manualului de instalare si utilizare apasati butoanele de mai jos. Dupa instalare va puteti autentifica folosind urmatoarele date de login:
 
NUME: demo
PAROLA: demo
 
 
3DMAG - KIT de instalare
 
 
3DMAG - Manual de utilizare
 
 
ATENTIE! Aplicatia ruleaza cu Windows 7 si 8. Pentru alte versiuni de Windows, CAMERA 3D nu este disponibila.
 
 
Pentru orice probleme legate de instalarea si utilizarea acestei aplicatii va rugam sa ne contactati!
 
 
 
Mai jos puteti citi articolul despre 3DMAG ce a aparut in revista RWIM. Click pe imagine pentru a deschide articolul!
 
Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat