mobila la comanda online, servicii pal online
3DMAG
Comenzi & proiectare online
PRODUSE
PAL MDF PANOU DE SPATE BUCATARIE BLAT DE LUCRU CANT ABS EGGER/REHAU FRONTURI MDF FRONTURI DIN LEMN MASIV PARCHET LAMINAT EGGER FERONERIE MANERE SI BUTONI CHIUVETE MOBILA LA COMANDA


Opinia ta conteaza!

Ce parere aveti despre noua versiune a programului pentru proiectarea online 3DMAG?

  • Simplu de accesat si utilizat. Imi este util.
  • Este anevoios, dar ma descurc.
  • Am nevoie de asistenta.
  • Nu am testat dar am auzit ca exista.
  • Nu am testat si nici nu stiam ca exista.
  • Nu ma intereseaza.

Comenzi & proiectare online

 
 
FABRICA DE MOBILA ONLINE - rampa de lansare pentru o noua abordare a pietii
 
 
 
Platforma online 3DMAG propune un nou modul care sa vina in sprijinul profesionistilor din industria mobilei si amenajarilor interioare - „PLANIFICAREA CAMEREI”. Aplicatia permite configurarea integrala a unui spatiu definit, de la finisajele pentru pereti si pardoseala, usi si ferestre, pana la diferite obiecte decorative. In tot acest ansamblu, articolele de mobilier prezente deja in catalogul de corpuri pot fi configurate si asezate in camera. Rezultatul final poate fi salvat sub forma unor fotografii de prezentare iar pretul articolelor de mobilier amplasate in camera este afisat instant. 
Platforma online 3DMAG reprezinta cea mai noua tehnologie de proiectare si configurare a pieselor de mobilier, personalizate in functie de spatiul si bugetul alocat. In prezent, echipa 3DMAG pregateste o noua versiune pentru intregul concept. Aplicatia va simplifica procesul de configurare si va pune la dispozitia arhitectilor, designerilor de interior, profesionistilor din industria mobilei si chiar persoanelor fizice cu imaginatie si indemanare, cataloage complete: bucatarii, dormitoare, living-uri, bai, birouri, receptii etc. In acelasi timp, baza de date de materiale va fi extinsa treptat iar FABRICA DE MOBILA ONLINE va propune noi decoruri si culori.
 
Mai jos puteti citi articolul despre 3DMAG ce a aparut in revista RWIM. Click pe imagine pentru a deschide articolul!
 
 
Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat