3DMAG

De ce ISPAL?

 

De ce ISPAL?

 

Castigi mai mult cu mai putin efort.

 

PROFIL COMPANIE

 

 

 • Esti un client special pentru noi.

 

Pentru noi, oricine ne trece pragul este special. Il primim asa cum se cuvine si il facem sa se simta confortabil. Convinge-te singur! Calea Chisinaului 22 sau www.ispal.ro.

 

 • Primesti cele mai bune sfaturi in materie de mobilier.

 

Suntem experti in dirijarea sarcinilor astfel ca tu sa nu pierzi timp si bani. De la primele cuvinte sub forma de cerere spuse la receptie pana la finalizarea comenzii ne implicam activ si veti fi permanent asistat de unul din consilierii nostri.

In cei 12 ani de activitate am invatat cum sa facem lucrurile sa fie cat mai simple pentru client.

 

 • Trecem imediat la treaba.

 

Noi nu stam pe ganduri. Pentru noi, ca si pentru tine, timpul este foarte important. Odata ce ai configurat comanda in programul de proiectare, aceasta este lansata in productie cu ajutorul aplicatiei CAD-CAM. Precizia executiei si, in final, calitatea produsului finit depind cel mai mult de tehnologia folosita. La noi, gasesti utilaje si tehnologie de ultima generatie, obtinute in urma proiectului de finantare POS CCE “Dezvoltare prin retehnologizare la ISPAL” . In urma acestui proiect, ISPAL a beneficiat de utilaje si tehnologie informationala in valoare de peste 500.000 euro.

Toate acestea pentru a fi:

 • mai operativi
 • mai eficienti in timp record
 • cu preturi minime

 

 • Serviciile noastre = DIFERENTIERE

 

 • Serviciul de gaurire pentru, suruburi, demontabili, maner ingropat, etc. Acestea se executa pe utilajul cu comanda numerica Weeke si suntem singurii din Iasi care ofera acest serviciu. Toti cei care doresc sa aiba compatibilitate perfecta la montajul mobilei pot apela la acest serviciu.
 • Decupajele sunt executate automatizat pe utilajul comandat numeric Biesse. Suntem singurii din Iasi care executa aceste decupaje pe un utilaj automatizat si nu manual.
 • Imbinarile la 45 grade facute la ISPAL sunt perfecte deoarece frezarea la 45 grade se face automat cu CNC Biesse direct din programul de proiectare. Suntem singurii care putem realiza acest lucru.
 • Aplicare ABS cu pre-frezare si fara surplus de adeziv. Operatia suplimentara de prefrezare are dublu avantaj: ajuta la lipirea perfecta a ABS-ului cat si la eliminarea riscului de rupere (ciobire) a melaminei. La utilajul folosit de Ispal pentru aplicare ABS reglarea dozajului de adeziv cat si reglarea cutitelor de frezare sunt optime astfel ca placa de mobilier obtine un finisaj impecabil pe ambele parti. Ceea ce la o masina obisnuita, tehnologic, acest lucru nu se poate realiza.
 • Gravuri personalizate – Iti doresti sa ai mobila unicat? Iti putem indeplini visul. Putem grava orice doresti pe unul sai mai multe din reperele mobilierului tau. Ca toate celelalte operatii, gravura se face automat cu o masina comandata numeric de programul de proiectare

 

 • Ai garantia calitatii. Brandul creeaza valoare.

ISPAL creeaza valoare mobilei tale.

 

 1. Calitatea produselor. Este cunoscut faptul ca la ISPAL gasesti materiale si accesorii pentru mobilier de cea mai buna calitate. PAL-ul, MDF-ul, blaturile de lucru etc sunt de provenienta EGGER, partener ce exceleaza in calitate, inovatie si design. Accesoriile folosite sunt de la furnizori consacrati in lume: Blum, Hafele. ISPAL nu afacut niciodata in 10 ani concesii la alegerea materialelor. A ales ce este mai bun pentru client.
 2. Calitatea serviciilor. Se cuantifica in numarul de clienti multumiti.  Si sunt peste 300 de clienti care au devenit parteneri si peste 10 000 clienti care au in casele lor amprenta ISPAL. Clientii nostrii cat si clientii clientilor nostrii au beneficiat de inalta tehnologie pe care, in exclusivitate, o detine Ispal.

 

 • 3DMAG – valoare adaugata fara costuri suplimentare

 

Proiectare mobilier din confortul casei tale. Economic, Interactiv si Simplu. Trebuie sa ai doar un computer conectat la internet si sa urmezi cativa pasi:

 1. Intri pe www.ispal.ro/comenzi-online;
 2. Descarci kitul de instalare si manualul de utilizare;
 3. Creezi un cont;
 4. Configurezi ce ai nevoie;
 5. Alegi decorul preferat, stabilești dimensiunile, adaugă produsul în coș și lansează comanda;
 6. Vei afla prețul estimat imediat;
 7. Finalizezi comanda;
 8. Primesti pachetul complet cu tot ce-ti trebuie pentru montare, inclusiv schită de montaj.
 9. Dacă nu te descurci poti suna la 0742 308 507 și îți recomandăm unul din specialiștii nostri.

 

 • Suntem flexibili si avem grija de banii - cumperi in rate de la ISPAL

 

Impreuna cu bancile nostre partenere putem sa-ti facilitam decizia de cumparare. 

Fie ca poti cumpara in rate cu dobanda 0 daca ai un card de credit, fie poti adopta un sistem de rate, aprobat direct in showroomul ISPAL cu ajutorul bancilor partenere.

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat