3DMAG

Istoric-Misiune-Valori

 

PROFIL COMPANIE

 

Infiintata In anul 2002, compania ISPAL are ca principal obiect de activitate vanzarea en gros si en detail a materialelor pentru INDUSTRIA MOBILEI. Produsele principale sunt de fabricatie EGGER, PARTENER ce exceleaza in CALITATE, INOVATIE SI DESIGN.

În completarea gamei de produse ce acopera în foarte mare parte cerintele clientilor nostri, avem relatii de parteneriate si distributie cu majoritatea producatorilor consacrati ale caror marci sunt recunoscute intern si international.

 

SERVICIILE (consultanta, proiectare si design, debitare, frezare pe drept si curb, gaurire pentru balamale, cepuri si demontabili, aplicare cant) sunt in egala masura, preocuparea noastra de baza. Cu utilaje comandate numeric, prelucrarea atinge cel mai inalt nivel, iar gradul de complexitate depaseste cu mult tehnologiile clasice. 

 

Acum comenzile de placi si mobilier se pot face si ON LINE prin intermediul sistemului 3DMAG NET-CAD-CAM. Acest sistem a ajuns in Romania prin intermediul firmei noastre si suntem mandri sa anuntam acest lucru. 3DMAG este instrumentul perfect pentru proiectarea si montarea oricaror elemente de mobilier personalizat, fara nicio restrictie. Este total informatizat, capabil sa asigure informatii si asistenta de la proiectarea ONLINE pana la comanda numerica a utilajelor. Executia este perfecta si ofera solutii pentru toate cerintele dumneavoastra la costuri incredibil de avantajoase.

 

În cateva cuvinte, ISPAL realizeaza mai mult decat un simplu act de comert. Prin produse si actiunile intreprinse, vine in întampinarea nevoilor de cunoastere, modernitate si ofera un orizont liber ideilor novatoare de proiectare si design, idei si actiuni ce permit realizari de exceptie în domeniul mobilierului si al amenajarilor interioare.

 

 

VIZIUNE

 

Ne propunem sa ajungem un Centru de referinta unic in Europa, in ceea ce priveste mobila si amenajarile interioare si sa fim lideri la nivel national in industria de prelucrare a lemnului prin vanzarea en-gros si en-detail a produselor necesare si a serviciilor de prelucrare a mobilierului, prin internet.

 

Dezvoltarea unei retele prin care fiecare producator sau furnizor de mobila sa vanda prin aplicatia online 3DMAG. 

 

 

MISIUNE

 

Misiunea noastra este aceea de a satisface cerintele clientilor nostri prin experienta, traditie, profesionalism si imbunatatirea continua a performantelor si calitatii serviciilor oferite.

 

De asemenea dorim sa ajungem in fiecare casa, atelier sau sectie de productie pentru a facilita munca tuturor celor care doresc in primul rand calitate, prin initierea lor in lumea 3DMAG.

 

 

VALORI

 

PROFESIONALISM: Abord+??m clien+?Tii, furnizorii, partenerii de afaceri +?i colegii cu scopul de a crea valoare pentru fiecare dintre noi.

 

ATEN+?+IE ACORDAT+ CLIENTULUI: Ne purt+??m cu clien+?Tii no+?tri a+?+?a cum am vrea s+?? fim noi trata+?Ǧi +?+?i îi surprindem pl+??cut prin tot ceea ce facem.

 

INTEGRITATE: Ac+?Tionam etic +?+?i corect în activitatea noastr+?? de zi cu zi +?+?i în toate deciziile noastre.

 

RESPONSABILITATE: Pre+?Tuim timpul, resursele +?+?i efortul colegilor +?+?i ale companiei.

 

RESPECTUL: Pre+?Tuim diversitatea opiniilor celorlal+?Ti +?i dreptul la individualitate.

 

GRIJA PENTRU OAMENII NO+?T?TRI: Credem în oamenii no+?tri, investim în ei +?i îi ajut+??m s+?? se dezvolte.

 

UNITATEA: Credem în puterea lucrului în echip+??.

 

 

Parteneri Premium
EGGER Romania IMOS AG Global Design Giplast Balkans
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer Franke
Distribuitori
Blum Romania FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Indfloor Group Fat Marelvi