despre ispal, partener egger
3DMAG
PRODUSE
PAL MDF PANOU DE SPATE BUCATARIE BLAT DE LUCRU CANT ABS EGGER/REHAU FRONTURI MDF FRONTURI DIN LEMN MASIV PARCHET LAMINAT EGGER FERONERIE MANERE SI BUTONI CHIUVETE MOBILA LA COMANDA


Opinia ta conteaza!

Ce parere aveti despre noua versiune a programului pentru proiectarea online 3DMAG?

  • Simplu de accesat si utilizat. Imi este util.
  • Este anevoios, dar ma descurc.
  • Am nevoie de asistenta.
  • Nu am testat dar am auzit ca exista.
  • Nu am testat si nici nu stiam ca exista.
  • Nu ma intereseaza.

Partener Premium

GRUPUL EGGER - mai mult din lemn, o companie de familie prezenta la nivel international, cu origini tiroleze

 
Grupul EGGER, cu sediul social in St.Johann, Tirol, este una dintre principalele companii de prelucrare a lemnului la nivel mondial. In prezent, compania de familie fondata in anul 1961 asigura productia cu ajutorul celor 5.500 de angajati din 15 fabrici aflate in Europa. Clientii companiei sunt reprezentanti ai industriei de mobila, comercianti specializati in domeniul lemnului (care aprovizioneaza arhitectii si mestesugarii), companii de comert en-gros cu parchet melaminat, magazine de materiale pentru amenajari interioare, precum si sectorul de constructii din lemn.
 
EGGER se prezinta ca un furnizor al unei game complete. Conform principiului de activitate „Mai mult din lemn„, producatorul tirolez de material lemnos ofera o gama larga de produse constând in materiale pe baza de lemn; produce si proceseaza mai mult de 5 milioane metri de placi lemnoase (PAL) de inalta calitate, MDF si placi OSB, de la decoruri si suprafete moderne, la accesorii si parchet laminat. Compania isi comercializeaza produsele la nivel mondial si este activa in trei segmente strategice de business: Decoratiuni (design interior, mobila), Constructii si Retail. In anul financiar 2008 / 2009, Grupul EGGER a avut o cifra de afaceri de 1,503 miliarde Euro.
 
Grupul EGGER opereaza, din ianuarie 2008, o singura fabrica in România, in Radauti, jude]ul Suceava, cu o capacitate de productie anuala de 600.000 m3 de placi lemnoase pentru industria mobilei, distribuitori de materiale din lemn si tâmplari. Fabrica EGGER din Radauti este una dintre cele mai mari investitii green field din România cu 210 milioane de euro investite pana acum (pe o suprafata de 76 de hectare) in primul stagiu de constructie si 400 de angajati.
 
Fabrica din Radauti este cea mai noua a grupului EGGER, fiind prevazuta cu tehnologie de ultima generatie. La inceputul lunii septembrie 2008, fabrica EGGER din Radauti a obtinut o autorizatie integrata de mediu IPPC (Prevenirea si Controlul Integrat al Poluarii). www.egger.ro
 
 
Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat