3DMAG

Tombola Speciala a Primaverii

 

Conditii de participare:

1. Această tombolă este organizată de S.C. ISPAL S.R.L, cu sediul social în Str. Tudor Vladimirescu nr. 2bis, Iași, cu punctul de lucru în Calea Chișinăului 22, Iași, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J22/591/2002, cod fiscal RO14679697.
 
2. Tombola este denumită “TOMBOLA SPECIALĂ A PRIMĂVERII” și este organizată doar pentru clienții care achiziționează produse și servicii de la sediul din Iași.
 
3. Talonul de participare la “TOMBOLA SPECIALĂ A PRIMĂVERII” este oferit persoanelor fizice, cu vârsta peste 18 ani, și persoanelor juridice cu sediul social înregistrat în România, care achiziționează produse și servicii în valoare de minim 500 lei din cadrul Parcului Industrial ISPAL (Showroom-urile ISPAL & ATRIA CENTER) sub formă de comandă fermă cu plata efectuată în cash, la birourile de facturare.
 
4. Taloanele se oferă la recepția ISPAL și ATRIA CENTER clienților care achiziționează produse și servicii în perioada 14-30 aprilie 2016. Taloanele se completează cu datele solicitate și se depun în urnele special amenajate. Nu se accepta taloanele care nu au toate câmpurile completate.
 
5. Taloanele completate se pun în urnele special amenajate la recepția showroom-urilor.
 
6. Se oferă un singur talon pentru minim 500 lei/ achiziție, prin bon fiscal sau factura fiscală. Dacă achiziția depășește 500 lei, atunci se mai dă dreptul completării unui nou talon în funcție de suma plătită. Exemplu: Achiziție 700 lei - se oferă 1 talon, achiziție 1500 lei - se oferă 3 taloane spre completare. Consilierul acordă 1 talon pentru fiecare achiziție de minim 500 lei.
 
7. Dacă se fac mai multe achiziții în zile diferite, de către acceași persoană, se pot oferi taloane de participare de fiecare dată, respectând aceleași condiții de la punctul 3.
 
8. Prin completarea datelor cerute în talon, clientul își dă consimțământul pentru folosirea datelor personale. Acestea vor fi folosite exclusiv de către S.C. ISPAL S.R.L și nu vor fi înstrăinate către terți. 
 
9. Premiul prezentei tombole constă în posibilitatea alegerii materialelor și accesoriilor pentru realizarea unei amenajări personalizate de tip mobilier bucătărie, living sau alegerea de produse din Expoziția de Mobilier și Decorațiuni ATRIA CENTER sau Showroom-ul ISPAL din Calea Chișinăului nr.22, în valoare totală de 3.000,00 lei, cu TVA inclus. Premiul include servicii de transport și montaj la domiciliu. Nu sunt incluse în premiu serviciile de design, proiectare sau arhitectură.
 
10. Premiul se acordă o singură dată, unei singure persoane, prin tragere la sorți în ziua 05 mai 2016, ora 12:00, în showroom-ul ISPAL. Câștigătorul va fi anunțat telefonic sau prin postare pe Facebook.
 
11. Premiul nu este transmisibil și trebuie revendicat în maxim 10 zile de la anunțarea oficială a câștigătorului.
 
12. Pentru a revendica premiul, castigatorul trebuie să se prezinte cu actul de identitate la biroul de facturare ISPAL.
 
13. Valabilitatea voucherului acordat ca premiu este: 05 mai – 30 iunie 2016. În intervalul acesta, câștigătorul trebuie să se prezinte cu voucherul și actul de identitate la consilierii ISPAL/ATRIA și să beneficiere de serviciile de consiliere în vederea stabilirii amenajării/mobilierului dorit.
 
14. ISPAL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment modul de oferire și caracteristicile talonului. Pentru mai multe detalii legate de obținerea și utilizarea taloanelor pentru tombolă, ne puteți scrie pe adresa de e-mail office@ispal.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0232.223.000.

Galerie imagini

Parteneri Premium
EGGER Romania
Parteneri
Hafele Romania Nett Front Schweighofer IMOS AG Franke Fabricat in RO
Distribuitori
FOREST Hungary Ltd PYRAMIS Fat